Over ons

Het Pleister Paradijs bestaat uit:

DESIGN

Ilona

Zij is het creatieve brein achter de ontwerpen van het Pleister Paradijs. Van logo, pleister designs tot kinderposters.

Website

Rick

Hij is onze website goeroe. De Pleister Paradijs website is door hem gebouwd en ontworpen. Tevens is hij dagelijks bezig met het onderhouden en doorvoeren van verbeteringen aan onze website.

Kwaliteit & proces

Luuk

Luuk is onze kwaliteit- en procesbaas. Hij zorgt ervoor dat wij al onze processen netjes in kaart brengen en vooraf nadenken over eventuele risico’s en hoe wij daar zo goed mogelijk mee om kunnen gaan.

Oprichter

Maruli

Hij is de oprichter van het Pleister Paradijs en de eerste contactpersoon voor patiënten, ouders, klanten, voorschrijvers (orthoptisten) en overige geïnteresseerden.

Ideeën

Denk Tank

Dat zijn diverse specialisten die met onze producten en diensten werken. Zij geven ons advies en feedback zodat wij continue onze producten en diensten kunnen verbeteren.

Jury

De Kinderjury

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. In de kinderjury zitten diverse kinderen die gebruik maken (of hebben gemaakt) van oogpleisters. Zij geven ons advies, tips, feedback en vaak goede ideeën over wat we nog meer kunnen doen om de behandeling nog leuker en prettiger te maken.

Beste kinderen, ouders en orthoptisten,

Helaas moeten wij melden dat het Pleister Paradijs binnenkort zijn deuren zal sluiten. Dat betekent dat de huidige voorraad oogpleisters uitgeleverd en niet meer aangevuld zal worden. Als Pleister Paradijs willen wij oogpleisters kosteloos kunnen aanbieden.

Dit is helaas niet meer mogelijk door enerzijds zeer hoge inkoopprijzen op silicone oogpleisters en vergoedingen van zorgverzekeraars die niet jaarlijks geïndexeerd worden. De optie om klanten een eigen bijdrage te laten betalen strookt niet met onze visie aangezien dit producten zijn die onder volledige vergoeding vallen.

Met vriendelijke groeten,
Maruli (oprichter van het Pleister Paradijs)