Orthoptisten

Beste orthoptist,

Van harte welkom op de website van het Pleister Paradijs. Als oprichter ben ik super trots dat het gelukt is om te starten met een uniek concept voor de behandeling van amblyopie. Nee, makkelijk was het niet, maar uiteindelijk is het toch gelukt.  Wij bieden sinds 1 januari 2021 iedereen in Nederland de mogelijkheid om zelf een (oogpleister) sticker te ontwerpen. Hoe leuk is dat!!

Naast creatieve ruimte biedt ons concept ook gemak. Onze producten worden altijd thuis gestuurd. Jullie patiënt (en de ouders) hoeven er niet speciaal voor thuis te zijn. De producten worden verzonden in een brievenbusverpakking, wel zo makkelijk. Hiermee zijn de bezoekjes voor de ouders van jouw patiënt aan de apotheek verleden tijd, dit geeft meer gemak en kost minder tijd.

Consignatievoorraad voor de orthoptist? Ook dat is niet meer nodig. Wil je zeker weten dat jouw patiënt een bepaalde oogpleister ontvangt, dan kun je deze simpelweg zelf bestellen via onze website. Wij zorgen dat de oogpleisters worden verstuurd naar het huisadres van jouw patiënt, dus geen gedoe meer met voorraden en administratie. Als de ouders van jouw patiënt weten welk model of type oogpleister jij adviseert, dan kunnen zij deze ook heel makkelijk zelf bestellen. Ze hebben enkel een recept nodig dat ze dienen te uploaden. Dit mag een digitaal recept zijn of een foto.

Kan ik samples van Pleister Paradijs oogpleisters en stickers ontvangen? Jazeker, wij sturen graag wat voorbeelden toe. Ook is het mogelijk om startsetjes te ontvangen. Hierin zitten 7 oogpleisters met 7 stickers om de behandeling mee te starten. De rest van de oogpleisters kunnen dan door de patiënt zelf ontworpen en besteld worden. Hierdoor loopt uw behandeling geen vertraging op.

Het product
De Pleister Paradijs oogpleister bestaat uit twee componenten. De eerste component is een witte oogpleister die de basis vormt. Het tweede component is een speciale medische sticker waarop het ontwerp is gedrukt. Dit kan een kant-en-klaar ontwerp zijn uit de Pleisterwinkel of een eigen ontwerp dat gemaakt is door jouw patiënt. Alle producten van het Pleister Paradijs worden thuis gestuurd. Na ontvangst plakt jouw patiënt (of de ouder) de speciale sticker op de meegeleverde oogpleister. Zowel het stickermateriaal als de kleeflaag, zijn speciaal ontworpen voor medische toepassingen conform certificering.

Het ultieme doel is om de behandeling aan een lui oog nog leuker, interessanter, fijner en succesvoller te maken. Jouw input als orthoptist is hierbij van belang en daarom zou ik je graag willen uitnodigen om je in te schrijven voor onze ‘orthoptisten nieuwsbrief’. Hiermee kunnen wij jou op de hoogte houden van onze laatste ontwikkelingen en wellicht vind je het leuk om mee te denken of je mening te geven?

Dank je wel voor je interesse en tijd. Mail of bel mij gerust als je vragen of opmerkingen hebt over het Pleister Paradijs.

Fijne dag!

Namens het Pleister Paradijs,

Maruli Groothuis
maruli@pleisterparadijs.nl
06-42968747

Nieuwsbrief

Download de bestanden

Beste kinderen (en vaders/moeders/verzorgers),

Vanaf vrijdag 8 juli tot en met 7 augustus gaat de drukkerij van het Pleister Paradijs dicht i.v.m. groot onderhoud en zomervakantie.
Zelf ontworpen oogpleisters zullen vanaf maandag 8 augustus weer worden geproduceerd en uitgeleverd.

Kant-en-klare oogpleisters van Ortopad en Opticlude blijven beperkt leverbaar. Houd s.v.p. rekening met een langere levertijd (minimaal 2 weken) i.v.m. de ‘vakantiebezetting’.

Fijne zomervakantie gewenst namens het voltallige team van het Pleister Paradijs!